Primary Menu

Big Jim’s House

Weekdays 6:00 a.m. – 10:00 a.m.

Someone took clips of goats screaming like humans, and cut them together…

Someone took clips of goats screaming like humans, and cut them together so they sing “O Holy Night”“We Wish You a Merry Christmas”, and six other Christmas songs.

We Wish You A Merry Christmas (Goat Edition)

'All I Want For Cristmas is a Goat' är årets viktigaste julalbum. Skivan som består av åtta julsånger är framtagen för att uppmärksamma det arbete som ActionAid bedriver och visa på vilken skillnad årets viktigaste julklapp - geten - kan bidra med i områden där det råder stor fattigdom.

Holy Night (Goat Edition)

'All I Want For Cristmas is a Goat' är årets viktigaste julalbum. Skivan som består av åtta julsånger är framtagen för att uppmärksamma det arbete som ActionAid bedriver och visa på vilken skillnad årets viktigaste julklapp - geten - kan bidra med i områden där det råder stor fattigdom.